Posílaní energie teorie a praxe

16.05.2013 18:24

 

Teorie a praxe posílání energie


Občas se může při posílání uvolnit nějaká negativní energie (i když byli oba očistění od negativni energie, tak se může rozbít blok a vyplavit se do těla nová negativní energie která v něm byla uložená).Občas se může stát, že vás začne bolet hlava, začnete být ospalí. V tom případě proveďte toto: nejdříve pořádne protřepejte všechny končetiny (i hlavu), osprchujte se studenou vodou (nebo alespoň si umyjte ruce, obličej popřípadě nohy, co nejvíc studennou vodou. Dále pomáhá se z toho prostě a jednoduše vyspat.


Svíčka: vždy se díváme přez svíčku, nejen že nám to pomáhá aktivovat třetí oko a udržovat ho otevrřené, ale taky nám pročisťuje energii ktera proudí k cílí (oheň spálí všechno negativní). Za svíčkou je položena fotka, jméno, avatar z internetu, prostě cokoliv co je hodně spojováno s daným člověkem kterému chceme energii poslat.

 

Způsoby posíláni energie jsou jednosměrný, obousměrný.

Jednosměrný: posíláme pouze my danému člověku. Většinou tomu daný člověk ani nevěři, nebo věří ale energii vědomě neumí posílat. Tudíž v takových případech je hodně pravděpodobne že bude mít plno negativní energie, proto musíme použít štít (jak na něho viz dole).

Obousměrný: pokud jsou oba důkladně očištění, tak není potřeba požívat štít. V obousměrném posílání je velká výhoda, protože nejen že dostaváte energii od toho druhého, ale taky se energie Vás obou navyšuje cca o 10% (5-10% za 5 minut). Tudíž pokud si vyměnujete energii navzájem a jste očistění energeticky tak nemáte energii furt stejnou, ale rychle se Vám zvětšuje.


Měření energie(kyvadlo):
Jak vytvořit kyvadlo a pracovat s kyvadlem zde rozepisovat nebudu. Jen základ co se měření týče. Měření energie sobě je nejsnažší, můžete se ptát stylem "Je moje energie nad 90+ ?" (odpověd: Ano/Ne nebo se kyvadlo skoro nehýbe, to znamená že energii mame přibližně 90). Pokud odpoví Ano, že máme nad 90 tak se ptáme dále jestli máme nad 95, nad 100 atd.. dokud nezjistíme přesný výsledek. Komu nevyhovuje ptát se stylem Ano/Ne tak si může na papír vytvořit stupnici a měřit to kyvadlem podle ní. Ptát se na energii někoho jiného už je těžší a bývají tam nepřesnosti, protože musíte být dobře napojeni na astrální otisk měřeného. Navíc by jste se nejprve měli zeptat, zda souhlasí s tím, že mu změříte energii (tím odrušíte jeho obranu).

Energie se značí například 90+ 0.5- (viz dole + Pozitivní a - Negativní energie).

 

Dělení energie:
Energii dělíme na Pozitivní a Negativní.

Pozitivní energie způsobuje dobrou náladu, vitálni energiia někdy i euforii.
Značka +

Negativní energie způsobuje ospalost, bolest hlavy, částečně taky nemoce.
Značka  -


Stupnice pro pozitivní energii je:

100 a více: velká energie, může být i euforie

85 - 93 základní stav

80 a méně: ospalost, bolest hlavy


Stupnice pro negativní energii:

0.05 - 0.5 základní stav

1 - 2 a více: ospalost, bolest hlavy, nemoc


Astralní otisk (napojení se osobu):
Všichni za sebou zanecháváme Astrální otisk, v podobě jména,přezdívky, avataru, fotky atd... Jednoduše řečeno cokoliv, co mělo delší spojitost s daným člověkem. Samozřejmě tělesné odpady jako vlasy, nehty, kůže atd nesou nejsilnější náš Astrální otisk.

Nejdřív je důležité, napojit se na Astrální (energetický) otisk člověka. Představíme si jak vypadá, v duchu si opakujeme jeho jméno, adresu atd. Stačí si dokola představovat jeden prvek, nemusíme všechny (například si opakujeme jeho jméno, nebo si představujem jeho tvář). Pokud se dostatečně nenapojíme na Astrální otisk člověka, tak k němu nedojde celá energie, ale část se při přenostu ztratí.


Očista od negativní energie

Očist od neg. energie je několik způsobů: Meditace, Mantra, Modlitba, Spánek, Ledová voda, Protřepání končetin

Modlitba: většinou křesťanská, kdy se klade důraz na text a intonaci. Formou žádosti Boha / Andělů o očistu a ochranu.

Matra: modlitba asiatů, především Buddhistů. Většinou je krátka, 2-4 věty, které se opakují stále dokola. Důležitá je přitom intonace a vibrování hlasivek.

 

Mantry:

 

OM TARE TU TARE TURE SVOHA: mantra bílé tary (Buddhistická) - mantra ochrany při duchovním rozvoji .

www.youtube.com/watch?v=qMjmuI9b4A0 (nahrávka této mantry)


Džóti, Džóti - Světlo světel
Džóti, Džóti Swayam
Džóti, Džóti Param
Džóti, Džóti Arul
Džóti, Džóti Šivam
Váma Džóti, Sama Džóti, Vána Džóti, Džnána Džóti,
Máha Džóti, Joga Džóti, Váta Džóti, Náda Džóti,
Ema Džóti, Vjáma Džóti, Eru Džóti, Víru Džóti,
Eka Džóti, Eka Džóti, Eka Džóti Džótiye

Překlad:

Světlo, ó Světlo Vnitřní záře, Světlo, ó Světlo Absolutna, Světlo, ó Světlo Dobroty, Světlo, ó Světlo Naděje, Světlo, ó Světlo Šivy, Světlo Luny, Božské Světlo, Světlo Moudrosti, Světlo Nebe, Světlo Jógy, Světlo Větru, Světlo Zvuku, Světlo Radosti, Světlo Vod, Světlo Slunce, Životadárné Světlo, Jediné Světlo. Dej nám Světlo, Světlo Světel!

Pozámka:
Výborná mantra na očištění od negativní energie. Alespoň 10-20× opakovat správně s intonací. Potom otestovat kyvadlem zda je momentální negativní energie na 0 - ( - značí negativní energii).

 


Ledová voda je výborná pomůcka k očistění od negativní energie. Cím studenější, tím účinnějsí. Pro zvýšení efektu se doporučuje při omývání představovat si, jak z nás voda omyje vše černé, negativní a odteče to do žlábku.Buď se sprchuje celé tělo (hlavně hlava), nebo se alespoň umyje obličej, ruce (dlaně) popřípadě i nohy, to všechno jsou vstupní a výstupní energetické body.

Protřepáním končetin se zbavíte negativní energie na vstupních bodech - ruce, nohy, hlava. Je to snadná metoda jak se uvolnit a pročistit.

Štít použijeme, pokud nemáme jistotu že druhý, ten komu posíláme energii, je plně očištěný od negativní energie. Pokud víte, že dáný předtím meditoval / použil techniku na očistění negativni energie tak nemusíte nutně používat štít. Pokud si posíláte energii s andělem, přirodou (stromy, rostlinami, matkou Zem) tak štít nemusíte používat, je to zbytečné.

Štít si představujte jako modré vejce okolo Vašeho těla, které propouští pouze energii lásky, pozitivní energii a všechno černé, negativní nepustí skrz.

Dobré bytosti a příroda posílají energii zpátky ve větším množstvi, tudíž je dobré si vyměnovat energie například s andělem, stromem atd. Hrozně vás to nabije, strom / anděl bude rád a za vděcnost vám pošle lásku a energii.